Cercle d,Escacs d,Inca

Avinguda de Lluc, 90 – 07300 – Inca – Bar Marprats

Cercle d’Escacs d’Inca

info@cercledescacsdinca.org

Ha Mort Miguel Ángel Nepomuceno, mestre leonés de l’Escacs

Miguel Ángel Nepomuceno (León, 1947) ha mort avui deixant enrere un extraordinari legat. Mestre International d’Escacs, escriptor, periodista i crític musical.

Va participar al guió de la pel·lícula sobre el campió del mon d’escacs Alejandro Alekhine que es va rodar a Moscú, París i Lisboa, produïda per una important cadena francesa de televisió, on a mes a mes de documentalista i guionista, va fer feina com actor.

Després de  25 anys com a professional de l’escacs, obtenint el títol de Campió d’Espanya Escolar així com varis títols nacionals e internacionals. Va Jugar 20 campionats d’Espanya absoluts i per equips de primera divisió, fent en set ocasions campió nacional per equips.

Com autor de llibres sobre escacs, i així el recorden els seus editors, va tenir una dilatada trajectòria amb 18 llibres publicats en els apartats de biografia, apertura, estratègia i tàctica, torneigs e Historia de l’Escacs, e investigació. Miguel Ángel Nepomuceno va esser vicepresident de la Asociació de Historiadors de Escacs de Espanya.

Descansi en pau Mestre.

https://www.diariodeleon.es/articulo/cultura/muere-miguel-angel-nepomuceno-maestro-leones-ajedrez/202206171722152231731.html

Deja un comentario

Cercle d,Escacs d,Inca fa servir cookies pròpies y de tercers, així com les dades de la connexió del client o usuari per objectius estadístics i, en el seu cas, associar-lo a la seva condició de usuari de la web. Aquestes cookies seran utilitzades amb la finalitat de gestionar y obtenir informació sobre la utilització del portal i millorar el nostre servei i informació. Fes clic en  Acceptar si dones la teva autorització a totes aquestes cookies. També pots Configurar o Rebutjar las cookies y consultar la Política de cookies, si vols obtenir informació amb mes detall sobre com Cercle d,Escacs d,Inca las fa servir, o com deshabitar-les.    Configurar i mes informació
Privacidad