Cercle d,Escacs d,Inca

Avinguda de Lluc, 90 – 07300 – Inca – Bar Marprats

Cercle d’Escacs d’Inca

info@cercledescacsdinca.org

Previa Torneig Festes San Abdó i San Senén

Ja ho tenim tot preparat i estem segurs de que ho passarem bé. Vos deixem un parell de fotografies dels premis que hem preparat per els millors jugadors i els millors joves que vulguin jugar…


 

 

 

Recordau que finalment es jugarà al Casal d’Entitats Ciutadanes, al Quarter General Luque d’Inca.

Deja un comentario

Cercle d,Escacs d,Inca fa servir cookies pròpies y de tercers, així com les dades de la connexió del client o usuari per objectius estadístics i, en el seu cas, associar-lo a la seva condició de usuari de la web. Aquestes cookies seran utilitzades amb la finalitat de gestionar y obtenir informació sobre la utilització del portal i millorar el nostre servei i informació. Fes clic en  Acceptar si dones la teva autorització a totes aquestes cookies. També pots Configurar o Rebutjar las cookies y consultar la Política de cookies, si vols obtenir informació amb mes detall sobre com Cercle d,Escacs d,Inca las fa servir, o com deshabitar-les.    Configurar i mes informació
Privacidad