Cercle d,Escacs d,Inca

Avinguda de Lluc, 90 – 07300 – Inca – Bar Marprats

Cercle d’Escacs d’Inca

info@cercledescacsdinca.org

Final de temporada de Tallers d’Escacs

Ja queda molt poc per finalitzar la temporada de tallers d’aprenentatge de l’escacs per a nins organitzades per el Cercle d’Escacs d’Inca i estem aprofitant els darrers alers amb el bon temps que ens regala aquesta meravellosa illa. Gracies també a la amable cessió, per part de l’ajuntament d’Inca i el seu equip de govern, amb el batle Virgilio Moreno al capdavant i a tot el  personal del Casal de Joves d’Inca, “Sa Fàbrica” per tota l’ajuda i l’amabilitat amb la que ens han tractat.

Deixem un parell de fotos de les darreres setmanes on hem gaudit a l’aire lliure d’aquest meravellós esport que es l’escacs.

Per acabar, gracies als alumnes, Raed, Diyae, Lluis, Juan Antonio, Alejandro, Toni, Paco, Pere Antoni, Aitor, Noah i Mariano (de vegades) per la seva assistència, interès i il·lusió

Per acabar, vos esperem a tots i a nous jugadors amb il·lusió per començar el proper curs quan arribi Setembre. Informeu-vos al Casal.

Deja un comentario

Cercle d,Escacs d,Inca fa servir cookies pròpies y de tercers, així com les dades de la connexió del client o usuari per objectius estadístics i, en el seu cas, associar-lo a la seva condició de usuari de la web. Aquestes cookies seran utilitzades amb la finalitat de gestionar y obtenir informació sobre la utilització del portal i millorar el nostre servei i informació. Fes clic en  Acceptar si dones la teva autorització a totes aquestes cookies. També pots Configurar o Rebutjar las cookies y consultar la Política de cookies, si vols obtenir informació amb mes detall sobre com Cercle d,Escacs d,Inca las fa servir, o com deshabitar-les.    Configurar i mes informació
Privacidad