Cercle d,Escacs d,Inca

Avinguda de Lluc, 90 – 07300 – Inca – Bar Marprats

Cercle d’Escacs d’Inca

info@cercledescacsdinca.org

Escacs al dia de les Illes Balears

Ahir, dia 1 de Març, a la plaça major de Palma, amb motiu de la festa de les Illes Balears es varen fer diverses activitats per promocionar l’escacs. Grasis als participants, al l’organització i a l’ajuntament de Palma.

Jo personalment vaig rebre una classe magistral a càrrec de la set vegades campiona d’Espanya, Gran Maestra Internacional i jugadora de la selecció Olímpica Espanyola, estic xerrant, com ja sabreu de Mónica Calzetta Ruiz.

També es va dur a terme un torneig de ràpides a 5 minuts on tothom va poder jugar i el jugador que perdia havia de deixar el seu lloc a un altre i tornar a la roda per tornar a jugar. Una modalitat divertida i entretinguda on el que mes guanya mes temps juga.

A més a mes, va fer un dia espectacular, amb fred, però espectacular després de 3 dies amb vent, pluja i neu a Mallorca. Va esser com si l’escacs estigues tocat pels Deus.

Deja un comentario

Cercle d,Escacs d,Inca fa servir cookies pròpies y de tercers, així com les dades de la connexió del client o usuari per objectius estadístics i, en el seu cas, associar-lo a la seva condició de usuari de la web. Aquestes cookies seran utilitzades amb la finalitat de gestionar y obtenir informació sobre la utilització del portal i millorar el nostre servei i informació. Fes clic en  Acceptar si dones la teva autorització a totes aquestes cookies. També pots Configurar o Rebutjar las cookies y consultar la Política de cookies, si vols obtenir informació amb mes detall sobre com Cercle d,Escacs d,Inca las fa servir, o com deshabitar-les.    Configurar i mes informació
Privacidad