Cercle d,Escacs d,Inca

Avinguda de Lluc, 90 – 07300 – Inca – Bar Marprats

Cercle d’Escacs d’Inca

info@cercledescacsdinca.org

Taulers als carrers d’Inca

L’equip de govern de l’ajuntament d’Inca ha fet avui una gran passa per la gent i l’escacs d’Inca.

Avui s’han presentat oficialment un parell de taules, ubicades al carrer, concretament a la plaça del Blanquer d’Inca.

Es tracta d’un conjunt de taules fixes, amb cadires a ambdós costats i una taula multijocs on poder practicar l’escacs així com altres jocs de taula com el parxís, dames i 3 en línia. Això sí, els jugadors han de posar les fixes per passar una estona agradable al aire lliure.

 

 

Pròximament, s’instal·laran també a l’hospital comarcal d’Inca i al parc Sant Joan de déu, darrera del hospital Sant Joan de déu d’Inca.

 

El nostre company i antic president d’aquest club d’escacs, en Llorens Abrines, ens ha regalat l’oportunitat de batejar les taules amb aquest preciós joc de peçes de estil Quixotesc. Oportunitat que no hem volgut desaprofitar.

2 comentarios en «Taulers als carrers d’Inca»

Deja un comentario

Cercle d,Escacs d,Inca fa servir cookies pròpies y de tercers, així com les dades de la connexió del client o usuari per objectius estadístics i, en el seu cas, associar-lo a la seva condició de usuari de la web. Aquestes cookies seran utilitzades amb la finalitat de gestionar y obtenir informació sobre la utilització del portal i millorar el nostre servei i informació. Fes clic en  Acceptar si dones la teva autorització a totes aquestes cookies. També pots Configurar o Rebutjar las cookies y consultar la Política de cookies, si vols obtenir informació amb mes detall sobre com Cercle d,Escacs d,Inca las fa servir, o com deshabitar-les.    Configurar i mes informació
Privacidad