Cercle d,Escacs d,Inca

Avinguda de Lluc, 90 – 07300 – Inca – Bar Marprats

Cercle d’Escacs d’Inca

info@cercledescacsdinca.org

Classificació final Torneig Festes d’Inca 2022

Ahir es va celebrar la XIII edició del torneig de Festes d’Inca, Sant Abdó i Sant Senen. Durant tot el dematí vàrem gaudir de l’esport de l’escacs. Des de el Cercle d’Escacs d’Inca volem agrair a tots els jugadors el bon ambient i la seva participació. Es varen fer dues categories, sub-16 i absoluta. Només tres jugadors podien esser premiats, i aquest varen esser, a la categoria absoluta els següents:

Manuel Queiolo, del club d'escacs Reis i Dames de Llevant va esser el segón classificat
Tomeu Simó Mesquida va esser el guanyador absolut.
El nostre company, Xisco Moll va esser el tercer classificat, fent molt bones partides durant tot el torneig.

A la categoria sub-16, donar l’enhorabona a tots els participants, animar a que segueixin jugant i especialment als millors classificats, que mostram a la foto.

Sara Veloz Jesús, millor sub-16, Quimey Vargas Rodriguez, segon millor sub-16 i Lais Navarro da Costa, tercera millor sub-16 junto a Tomeu Oliver, cuart millor classificat sub-16

Deja un comentario

Cercle d,Escacs d,Inca fa servir cookies pròpies y de tercers, així com les dades de la connexió del client o usuari per objectius estadístics i, en el seu cas, associar-lo a la seva condició de usuari de la web. Aquestes cookies seran utilitzades amb la finalitat de gestionar y obtenir informació sobre la utilització del portal i millorar el nostre servei i informació. Fes clic en  Acceptar si dones la teva autorització a totes aquestes cookies. També pots Configurar o Rebutjar las cookies y consultar la Política de cookies, si vols obtenir informació amb mes detall sobre com Cercle d,Escacs d,Inca las fa servir, o com deshabitar-les.    Configurar i mes informació
Privacidad