Cercle d,Escacs d,Inca

Avinguda de Lluc, 90 – 07300 – Inca – Bar Marprats

Cercle d’Escacs d’Inca

info@cercledescacsdinca.org

Tallers d’Escacs per a nins 2022-2023

 

 

 

 

Ja tenim tot preparat per començar l’any lectiu. Els monitors dels talleres d’escacs vos esperen el proper dia 5 d’Octubre per mostrar-vos les meravelles d’aquest sport internacional i sense fronteres.

Recordau fer la preinscripció al mail info@cercledescacsdinca.org per reservar la plaça.

Aquest any seràn de 18:30 a 20:00 hores tots els Dimecres lectius fins final de Maig de 2023


Vina a jugar amb nosaltres i els teus amics. N’aprendràs i perfeccionaràs el teu joc passant una estona molt divertida.

Deja un comentario

Cercle d,Escacs d,Inca fa servir cookies pròpies y de tercers, així com les dades de la connexió del client o usuari per objectius estadístics i, en el seu cas, associar-lo a la seva condició de usuari de la web. Aquestes cookies seran utilitzades amb la finalitat de gestionar y obtenir informació sobre la utilització del portal i millorar el nostre servei i informació. Fes clic en  Acceptar si dones la teva autorització a totes aquestes cookies. També pots Configurar o Rebutjar las cookies y consultar la Política de cookies, si vols obtenir informació amb mes detall sobre com Cercle d,Escacs d,Inca las fa servir, o com deshabitar-les.    Configurar i mes informació
Privacidad